Dajte mi pokoj!

Domov | Dajte mi pokoj!

Tvoj otec na teba neustále tlačí, aby si bol najlepší, tvoja mama chce, aby si bol ako dcéra strýka Petra, ktorá si robí kariéru v nadnárodnej spoločnosti na druhom konci sveta. Tvoji príbuzní chcú, aby si bol vzorom pre ich deti, tvoji učitelia netolerujú žiadne chyby. A ty máš toho všetkého plné zuby. Jediné, čo by si každému z nich povedal, je: Dajte mi všetci pokoj!

„Pokoj“ je však luxusný artikel, ktorý si nemôžu dovoliť ani tí, čo sú na vrchných priečkach spoločenského rebríčka. Niekto by dokonca povedal, že predstava pokojného života je len mýtom vo svete plnom súťaživosti a rivality.

Chcem zomrieť žena premý

Ľudská túžba po pokoji

Človek odjakživa túži po pokoji. Neviem, či ešte zostalo na svete miesto, ktoré by sme neprehľadali. Vyskúšali sme meditáciu, jogu, šport, wellness a ktovie čo ešte. Ale ako vždy, v našej snahe o komplexné riešenia sme prehliadli tú najjednoduchšiu možnosť. Zabudli sme na tú najsamozrejmejšiu cestu, ktorou sa môžeme vydať. Zo všetkých vecí na svete sme zabudli a ignorujeme nášho Stvoriteľa.

Skutočný pokoj zhora

Áno, hovorím o Bohu. Je stvoriteľom neba a zeme, Alfa a Omega. Skôr než chvatne stlačíš ten červený gombík v rohu svojej obrazovky, skús sa nad tým logicky zamyslieť. Nebolo by možné, že ten, ktorý stvoril samotný koncept pokoja, by zároveň mohol aj čosi vedieť o tom, ako ho dosiahnuť? Dáva to zmysel, nie?

„Veď Boh nie je Bohom neporiadku, ale pokoja.“

Ak hľadáš pokoj, nájdeš ho na jedinom mieste a my ti s tým radi pomôžeme. Ak sa chceš o tom dozvedieť viac, klikni na tlačidlo nižšie.