Preskúmaj naše online kurzy

Oboznám sa s kresťanstvom z pohodlia svojho domova prostredníctvom interaktívnych online kurzov na našej stránke Kurzy.HladamBoha.sk.

„Interaktívny“ znamená, že každý účastník má v kurze k dispozícii tzv. e-kouča, ktorý ho sprevádza kurzom a ktorého sa môže na čokoľvek opýtať. E-kouč nie je psychologický poradca ani teológ, ale človek, ktorý ti bude ochotne k dispozícii, aby si ťa bez odsúdenia vypočul, povzbudil ťa, poradil ti a pomohol ti prejsť kus tvojej životnej cesty. Jeho cieľom nie je hovoriť ti, čo máš urobiť, ale objavovať spolu s tebou odpovede na tvoje otázky.

Na začiatok ti odporúčame náš najnavštevovanejší kurz Prečo Ježiš?, ktorý je o tom, kto bol Ježiš a či ešte má nejaký význam pre náš život v 21. storočí.

Ak ťa zaujíma, čím je Biblia výnimočná a ako ťa môže jej pravidelné čítanie a štúdium obohatiť, odporúčame ti kurz Ako čítať Bibliu?

S e-koučom sa môžeš spojiť aj vo voľnom Online rozhovore, kde mu môžeš položiť svoje otázky o živote, o Bohu, o viere a pod. Komunikácia s e-koučom prebieha formou četovania.

Tešíme sa na teba v niektorom z našich kurzov!